NO LIMIT: De ultieme Eurodance-hits uit de 90’s

De grote Eurodance-hits uit de jaren negentig staan iedereen in het geheugen gegrift – al is het tegen wil en dank. De vrolijke, onweerstaanbare en pretentieloze nummers hebben de tand des tijds glansrijk doorstaan. Achter de kleurrijke acts blijkt een schat aan ongelooflijke, onverwachte en vaak dramatische verhalen verscholen.

Hoe ging het er nu echt aan toe achter de schermen bij hitmachine 2 Unlimited? Wat is waar en wat niet in de heerlijke schijnwereld van de Vengaboys? Waarom zat Leila K (Open Sesame) bijvoorbeeld in Göteborg in de gevangenis? Hoe belandde de rapper van Twenty 4 Seven (Slave To The Music) in de Holleeder-groep? Waarom wordt het schattige Ace of Base (All That She Wants) met nazi’s geassocieerd?

Auteurs Kevin Kraan (speechschrijver voor o.a. Kajsa Ollongren en Mark Rutte) en zijn broer Colin (hoofdredacteur bij dance.nl) reisden heel Europa af om zowel de belangrijkste artiesten als hun producers te ontmoeten. No Limit – De ultieme Eurodance hits uit de 90’s is een zeer onthullend en grappig boek vol nostalgie naar een tijd waarin altijd de zon scheen en bevat interviews met o.a. Dr. Alban, Haddaway, Reel 2 Real, Scooter, Whigfield, Rednex, Charly Lownoise & Mental Theo, Paul Elstak, Gigi d’Agostino, de Mosselman, Party Animals, Gala, Urban Cookie Collective en vele anderen.

Bestel ‘m nu!
No Limit: de ultieme Eurodance-hits uit de 90’s: marygowild.nl/product/no-limit